Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
gazda09 Traktor Forum - zvestoba do groba
Pridružen/-a: 16.10. 2009, 16:59 Prispevkov: 520 Kraj: Velenje
|
Objavljeno: 13 Jan 2010 12:08 Naslov sporočila: |
|
|
Sploh ne bom več jedel domače salame, včasih, ko sem jo rezal na mašinco sem jo med rezanjem pojedel že 10 koleščkov, potem pa še ene parkrat vrnih porcije
In kaj si hotel s tem povedat? Težko razumljivo... MT |
|
Nazaj na vrh |
|
|
skrjanecjanez V.I.P
Pridružen/-a: 22.05. 2008, 12:50 Prispevkov: 1214 Kraj: Dolenjska
|
|
Nazaj na vrh |
|
|
gazda09 Traktor Forum - zvestoba do groba
Pridružen/-a: 16.10. 2009, 16:59 Prispevkov: 520 Kraj: Velenje
|
Objavljeno: 13 Jan 2010 19:40 Naslov sporočila: |
|
|
gazda09 je napisal/a: | Sploh ne bom več jedel domače salame, včasih, ko sem jo rezal na mašinco sem jo med rezanjem pojedel že 10 koleščkov, potem pa še ene parkrat vrnih porcije
In kaj si hotel s tem povedat? Težko razumljivo... MT |
moram merkat na kg |
|
Nazaj na vrh |
|
|
GTC Moderator
Pridružen/-a: 15.10. 2007, 07:22 Prispevkov: 1156 Kraj: Notranjska
|
|
Nazaj na vrh |
|
|
marolt Moderator & Forumovec leta 2009
Pridružen/-a: 29.03. 2006, 13:42 Prispevkov: 2778 Kraj: Bloke
|
|
Nazaj na vrh |
|
|
hanzi11 Traktor Forum - zvestoba do groba
Pridružen/-a: 16.07. 2008, 05:20 Prispevkov: 841 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: 14 Jan 2010 07:53 Naslov sporočila: |
|
|
Dober gospodar ga redno uporablja in maže |
|
Nazaj na vrh |
|
|
GTC Moderator
Pridružen/-a: 15.10. 2007, 07:22 Prispevkov: 1156 Kraj: Notranjska
|
Objavljeno: 14 Jan 2010 08:04 Naslov sporočila: |
|
|
Dobr, pustmo zdaj človeško anatomijo za v klepetalnico pa nadaljujmo s temo naprej. Sestavine domačih salam |
|
Nazaj na vrh |
|
|
brozzy Vajenec
Pridružen/-a: 23.05. 2008, 10:26 Prispevkov: 29
|
Objavljeno: 04 Jan 2011 22:26 Naslov sporočila: |
|
|
Prinas imamo le govedino doma. Svinino in špeh bi morali dokupiti. Kako bi to razmerje čimbolje prilagodil našim razmeram in bi bilo še vedno vredu? |
|
Nazaj na vrh |
|
|
Luksi Traktor Forum - zvestoba do groba
Pridružen/-a: 17.10. 2008, 12:18 Prispevkov: 2529 Kraj: Savinjski Beverly Hills - Sp. Grušovlje
|
Objavljeno: 04 Jan 2011 22:38 Naslov sporočila: |
|
|
zanima me, kaj bi bilo, če bi namesto špeha dal sir? ga narežeš isto kot špeh, tako da je potem isto v salamah noter... baje to nekje delajo. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
cebelar5 Izjava leta 2011
Pridružen/-a: 16.06. 2010, 17:57 Prispevkov: 1089 Kraj: Sp. Savinjska dolina
|
Objavljeno: 05 Jan 2011 17:48 Naslov sporočila: |
|
|
Luksi je napisal/a: | zanima me, kaj bi bilo, če bi namesto špeha dal sir? ga narežeš isto kot špeh, tako da je potem isto v salamah noter... baje to nekje delajo. |
To dela en mesar v Zg. Savinjski, tako, da bi morali oni povedati, zgornje savinjčani. Ne vem, če je sir v salamah, v kranjskih je pa sigurno. Sem probal klobase in je dobro.
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|