Do jeseni prdvidevamo urediti kotlovnico na podstrešju proizvodne stavbe in postaviti 100kw kotel za potrebe pasterizacije sokov in ogrevanje proizvodnjih prostorov.
Ker sem pred tremi leti ob nekem drugem projektu naletel na mizarskega goljufa, ki me je ogoljufal za velik znesek, vas prosim za vaše izkušnje in priporočila pri izbiri montažerja.
Nisem še se tudi odločil za znamko peči, ker bom izbiral med preverjenimi znamkami, mislim da med Fröling, KWB, HDG, Atmos... ni velikih razlik, zato se mi zdi bolj važno izbrati pravega izvajalca in poznejšega serviserja, ki ti lahko prihrani veliko živcev in tudi denarja.
Zelo vesel bom vsakega vašega mnenja in izkušnje.
Ja, sekance nam je že naredil pred kratkom g Jakoša z CHIPPO-m 8010. Zmlel nam je izkrčen nasad jablan, cca 90nm v dobri uri za 375€.
lp |